Besøksadresse
Karmsundgaten 51
Ring oss
52 73 16 60
Åpningstider
Mon - Friday: 08.00 -

Min visjon

Å være en behandler som tiltrekker seg og beholder gode relasjoner til sine pasienter, samt streber etter å ha fornøyde kunder. Min proaktive tilnærming til utvikling av beste forretningspraksis og fremme effektive behandlingsmetoder, vil hjelpe meg å oppnå dette.

Min filosofi

Haugaland Kiropraktiske er forpliktet til å tilby høykvalitets poliklinisk kiropraktikk i vakre, state-of-the-art fasiliteter. Som helsepersonell samarbeider vi med grupper og arrangementer innenfor de samfunnene vi tilhører. Mitt fokus på etterutdanning garanterer at jeg tar ibruk behandlinger og rehabiliteringsteknikker tilgjengelig for alle typer skader og forhold.

Mitt mål

Jeg er forpliktet som primære helsepersonell for å hjelpe mine kunder med å gjenoppta deres livslang etterspørsel etter helse, fitness og velvære.

Høy faglig kunnskap

Jeg har en målrettet tilnærming til helbredelse. Uansett hva målene dine kan være, vil jeg prøve å hjelpe deg med å oppnå dem

Pasient fokus

Jeg gir praktisk behandling på kontoret og råd du kan ta med deg, slik at du kan bli en aktiv deltaker i  fremtidig fysisk helse.

Profesjonell service

Jeg har 19 års klinisk erfaring og en lidenskap for å hjelpe deg til å holde deg frisk og aktiv.

360x508

image-divider

Meg selv

Arild Samuelsen

Arild Samuelsen

Kiropraktor

Jeg begynte å praktisere i 1999 etter å ha tatt eksamen fra Anglo European College of Chiropractic i Bournemouth, England. Startet Haugaland kiropraktiske i 2004.

Read More